Nieuwe DROOGBLOEMEN snel online
Stenenwinkel Enkhuizen
GRATIS verzenden >€45,-
creatieve snuisterijen
Eerlijk ondernemen

Creative Magazine

Magazines vol inspiratie!

Ben jij ook vaak op zoek naar een mooi magazine vol met inspiratie. Hier vind je twee hele mooie magazines. Laat je inspireren door de interessante verhalen en het prachtige kleurgebruik. Een heerlijke magazine vol met ideeën voor je interieur waar je makkelijk en stijlvol mee kan spelen.

Koelmagazine

Met KOELMAGAZINE brengt alles op het gebied van haken, breien, macrame, broduren, weven en punchen. Ontdek de prachtige materialen welke gebruikt worden door inspirerende designers. Een tijdloos magazine waar je keer op keer weer geïnspireerd door kan raken. Prachtig fotografisch design, en stijlvol kleurgebruik. Neem te tijd - bestel dit mooie magazine en creëer zo je eigen geluksmoment.

Let's get magazine

Een mooie reeks van LET'S GET Magazines vind je ook bij Bedijs. In dit magazine vind je prachtige patronen van bekende Nederlandse en Belgische blogsters die je ook kan volgen via instagram. Creative en Trendy patronen waarbij de duurzame en pure garens van Borgo de Pazzi worden gebruikt. Ook kan je met dit magazine je eigen craftdate organiseren. Maak in een handomdraai de mooiste creaties voor een extra touch in je interieur of een geweldig fasionstatement. Aarzel niet en bekijk de verschillende magazines online bij Bedijs.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Stenenwinkel Enkhuizen
GRATIS verzenden >€45,-
creatieve snuisterijen
Eerlijk ondernemen